Friday 18 May 2007

Let's take a break

Οι προσευχές μου εισακούστηκαν – ή ίσως ακόμα κι ο Θεός να βαρέθηκε την γκρίνια μου – και σήμερα με ευχαρίστηση είδα απ΄ το παράθυρο το πρωί έναν λαμπερό ήλιο που με καλούσε να βγω δειλά δειλά από το σπίτι! Σιγά μην έχανα την ευκαιρία. Ναι, είμαι πιεσμένος αυτές τις μέρες, αλλά μια βόλτα σε αναζωογονεί, σου καθαρίζει το μυαλό και σου φτιάχνει τη διάθεση. Και με καλή διάθεση είσαι πάντα πιο αποδοτικός. Άρα λοιπόν παρά την «σπατάλη» ωρών (που μόνο σπατάλη δεν είναι), τελικά βγαίνεις κερδισμένος. Ok, το ανέλυσα επαρκώς νομίζω.


Hyde Park - Serpentine Lake



Άγαλμα του Αχιλλέα στην νοτιοανατολική γωνία του Hyde Park



Α! Μόλις έκλεισα εισιτήριο γι’ αυτό:
Royal Philharmonic Orchestra presents Symphonic Rock !

Νομίζω το παράκανα σήμερα, αλλά δεν πειράζει. Χρειάζεται που και που ένα διάλειμμα.

Καλό Σαββατοκύριακο!

15 comments:

Blondie said...

αχ τυχερέ.. εκει έχει ήλιο, εδώ δεν ξέρει τι έχει!!! μια βροχή (καταιγίιιιιιιιιιιδα) και μια απίστευτη ζέστη.. ουφ!!!!

DaNaH said...

Ναι ήρθε εκεί ο ήλιος και ήρθαν εδώ τα μπουρίνια! Το πρωί έριξε καρεκλοπόδαρα, μετά ως το απόγευμα είχε ήλιο και προς το βραδάκι άρχισε να μαζεύει πάλι σύννεφα αλλά δεν ξανάβρεξε. Καλό ήταν το πρωινό μπουρινάκι πάντως. Ό,τι έπρεπε, κράτησε λίγο (κανένα 10λεπτο το πολύ) και μας δρόσισε.

Ωραίο φαίνεται το event για το οποίο εξασφάλισες θέση. Βλέπω μουσική από πολύ αγαπημένα μου ονόματα θα παίξουν (Coldplay, Meet Loaf κλπ). Υποθέτω για να λέει φιλαρμονική θα είναι μόνο μουσική ή μήπως θα έχει και τραγουδιστές; Όπως και να είναι να περάσεις υπέροχα! Και αν επιτρέπεται και μπορείς να τραβήξεις και photos και να μας πεις εντυπώσεις!!! Φαντάζομαι θα είναι μονάδικη εμπειρία να δεις το Royal Albert Hall και από μέσα! Εγώ από έξω έχω βγει φωτογραφία μόνο. Πολύ ωραίο κτίριο είναι πάντως! Εντυπωσιακό! Have fun! :)

Γεωργία said...

Αν είναι δυνατόν πια! Για δύο λόγους:

1. Ο ήλιος που έχει εκεί μάλλον είναι αυτός που την έκανε από 'δω lol Βρέχει καταρρακτωδώς από χθες (Δεν παραπονιέμαι, γουστάάάρωωωω)

2. Σε ζηλεύω συνέχεια!! Φοβάμαι μη σε ματιάσω!! Μία ζηλέυω που εκεί έβρεχε κι εδώ όχι, μία που θα πας στο concert Κι εγώ όχι...

ΑΜΑΝ!! :D :D :D

Tinsie said...

Μα... αυτό λέει January 2000. Θα γυρίσεις πίσω τον χρόνο?!

Τέλειες οι φωτογραφίες από το Hyde Park :-)

Γκρινιάρης said...

Όντως τελικά ανταλλάσσουμε καιρικές συνθήκες συνεχώς, ε;

Tinsie μου, χτες που έβαλα το link είχε τη σωστή ημερομηνία. Υποθέτω το άλλαξαν σήμερα μιας και τώρα το event ανήκει στο παρελθόν. Ευτυχώς δε χρειάστηκε να γυρίσω το χρόνο πίσω! :) Θα ακολουθήσει post με τις εντυπώσεις!!!

Γεωργία, ναι, μη με ματιάσεις! Εξ' άλλου βροχή ήθελες θυμάμαι, βροχή έχεις! Για το concert θα κάνω ότι μπορώ για να σου μεταφέρω την ατμόσφαιρα.

Danah όχι δεν είχε τραγουδιστές, και καλύτερα δηλαδή! Φωτογραφίες δυστυχώς δε θα έχω, γιατί... ξέχασα τη μηχανή. Ίσως στο μέλλον ανεβάσω κάποιες που τράβηξαν άλλοι.

Blondie κοπέλα μου, που χάθηκες εσύ;

homelessMontresor said...

Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους. Ο ήλιος έφυγε διακοπές για πιο βόρεια κλίματα (μπούχτησε από μας φαίνεται). Ευτυχώς που είναι απλές διακοπές και όχι μετανάστευση...
Θέλω το καλοκαίρι μου πίσωωωωωω!!! :-)

Blondie said...

εμ.. εξετάσεις, δουλειές, αιτήσεις.. you know..

pietà said...

Μπράβο βρε! Καλά κάνεις και πίστεψέ μας, εμείς εδώ ζηλεύουμε!!! Τι γαλανός ουρανός....

seaina said...

Άντε βρε καψερέ!! Μπράβο να ξελαμπικάρεις λίγο, μη σε φάει το διάβασμα!!!
Και βόλτες και Royal Philharmonic Orchestra presents Symphonic Rock .. well done my dear!

jul said...

κατι δεν παει καλα....εδω οταν σκιζεται στην βροχη εκει εχει λιακαδουρα και τουμπαλιν....εεεεεεεε δεν παιζω...αμαν πια...

proserpina said...

Εχμμμμ, τώρα γίνομαι γραφική, το ξέρω, σκιουράκια όμως δεν είχε αυτή τη φορά; Έστω κύκνους;

Jason said...

Χαχα κι εγώ ήρθα Αθήνα περιμένοντας να κάνω και κανα μπάνιο στη θάλασσα και έχω μουλιάσει...

Καλά σε βρίσκω εσένα εκεί...

Γεωργία said...

Ρε συ Γκρινιάρη, ανέβασ εκι άλλες φωτόόό!! :D

p.s. Ρε Ιάσονα, ήμαρτον αγόρι μου! Από την Πάτρα που ήρθες, εσύ στην Αθήνα περίμενες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα; Κοτζαμάν θάλασσα έχετε εκεί!! Την "ακτή Βούλας" ζήλεψες;; lolol

An-Lu said...

I hope you had a maaaarvelous weekend!

Γκρινιάρης said...

Ε, εντάξει, άνοιξη έχουμε ακόμα (θεωρητικά). Οι αλλαγές στον καιρό είναι αναμενόμενες! Που μου θέλετε και μπάνια! Εδώ βρε όταν δείξει 17 βαθμούς και ήλιο (έστω και με συννεφιά) πετάμε από χαρά! :)

Φωτογραφίες στο μεθεπόμενο post. Προς το παρόν θα ανεβάσω σχόλια για την παράσταση. Αν καταφέρει να δουλέψει ο blogger μου στο mozilla. Ένα περίεργο πράγμα. Με το mozilla δε μπορώ να κάνε new post, ενώ με το internet explorer που μπορώ, δε μπορώ να βάλω φωτογραφίες! Τι στο καλό συμβαίνει;