Saturday 19 July 2008

Μια εβδομάδα μετά

Δε σας έχω συνηθίσει σε τέτοια κενά διαστήματα. Το ξέρω.

Τρεις εβδομάδες που έλειπα, ήρθε κι αυτή η εβδομάδα όλο τρέξιμο και υποχρεώσεις... Όχι για post, ούτε χρόνος για να κοιτάξω τις φωτογραφίες από τις διακοπές δεν βρέθηκε!

Με στενοχωρεί που δεν έχω προλάβει να επιστρέψω γρήγορα στους κανονικούς μου ρυθμούς, αλλά δεν γινόταν κι αλλιώς.

Η εβδομάδα που τελειώνει ήταν αρκετά σημαντική. Αποφάσεις, δράση, εμπόδια, ανασκούμπωμα. Ο χρόνος είναι πολύ σχετικός. Αυτές οι μέρες δε με πείθεις ότι ήταν μόνο πέντε...


Ο καιρός δεν έχει αλλάξει και καθόλου από το προηγούμενο post. Κοιτάς από το παράθυρο, κυκλοφορείς έξω, βλέπεις τα ρούχα που φοράς εσύ και οι γύρω σου, και νομίζεις ότι είναι φθινόπωρο. Οκτώβρης στην καλύτερη περίπτωση!

Dress code. Τζινάκι (πάνε τα λινά, να ήταν κι άλλα), μακρυμάνικο μπλουζάκι (μπορείς και κοντομάνικο στις καλές του, αλλά το ρισκάρεις αν είναι να κυκλοφορήσεις έξω και δει αργά το απόγευμα) και μπουφανάκι, κατά προτίμηση αδιάβροχο γιατί την ψιχάλα του θα τη ρίξει.

Αλλά έτσι είναι. Το έχουμε πει. Εδώ αν μη τι άλλο εκτιμάς τον ήλιο και τη ζέστη. Στην Ελλάδα όλοι γκρινιάζουμε που ιδρώνουμε, που σκάμε (εμείς και ο τζίτζικας), ενώ εδώ όποτε περάσεις τους 20 βαθμούς και βγάλει ήλιο, μόνο λαμπάδες δεν ανάβουμε! Έχεις κάτι να προσμένεις βρε αδερφέ!

Τέλος πάντων, δε με πολυχάλασε ο καιρός, γιατί όπως είπα είχα αρκετή δουλίτσα. Οπότε μικρό το κακό. Εξ' άλλου οι μέρες στην Ελλάδα είναι πολύ κοντά για να τις κατατάξω ως αναμνήσεις.

Αυτά για τώρα.

Σας αφήνω με μια φωτογραφία από το όμορφο Σούνιο.

The temple of Poseidon at Sounio cape

Καλό Σαββατοκύριακο και καλές βουτιές!

8 comments:

Σοφία said...

Μου τη δίνει αυτός ο κ@λόκαιρος!! Ευτυχώς που έχω πρόσφατες αναμνήσεις από Μεσόγειο, γιατί αλλιώς θα είχα λαλήσει.

Καλή συνέχεια :-)

Laplace said...

εγω παντως δεν θα ειχα προβλημα,ο σαν φθινωπορινος καιρος,οπως οκτωβρη που λεει ο γκρινιαρης οτι εχετε τωρα,μαρεσει πολυ..
καλο ΣΚ

fpboy said...

εμείς εδώ είμαστε, κάνε τα δικά σου ! Είναι και αυτός οκαιρός στην Αγγλία ρε γαμώτο....

KitsosMitsos said...

Το κακό είναι ότι όταν φεύγεις, οι δουλειές δε γίνονται δια μαγείας αλλά μένουν εκεί και σε περιμένουν!
Υπομονή, θα στρώσει...
Καλησπέρες!

~~A~~ said...

Τουλάχιστον είχες γεμάτες μπαταρίες να αντέξεις το τρέξιμο!Υπομονή και καλή συνέχεια!

Γκρινιάρης said...

Καλημέρα!

Σοφία υπομονή!

Laplace78 μη λες μεγάλα λόγια. Ο φθινοπωρινός καιρός είναι ωραίος. Το φθινόπωρο! Όχι στην καρδιά του καλοκαιριού!

Fpboy εντάξει, δε λέω, το έχω συνηθίσει από τις πρώτες κι όλας μέρες. Αλλά γι' αυτούς που ίσως έρθουν για διακοπές τώρα το καλοκαίρι, ίσως είναι λίγο παράξενο! Ειδικά αν έρθουν με μια βαλίτσα κοντομάνικα, βερμούδες και πέδιλα!

Κitsosmitsos έτσι ακριβώς είναι.

~~Α~~ έχεις ένα point! Πάλι καλά!

Σοφία said...

Το κακό με τον φθινοπωρινό καιρό της Αγγλίας είναι ότι δεν τον έχουμε μόνο το φθινόπωρο και το καλοκαίρι, αλλά και τον χειμώνα και την άνοιξη...

DaNaH said...

Υπέροχη φωτογραφία! Θα ανοίγεις το blog σου θα την βλέπεις και θα σου φτιάχνει τα κέφια εκεί στα "κρύα" ο λαμπερός καταγάλανος ουρανός!

Καλωσήρθες και μην άγχεσαι για τα posts! Το καλοκαίρι απαιτεί μια χαλαρότητα (είτε λόγω διακοπών είτε λόγω υποχρεώσεων).

Ciao! :)