Tuesday 23 September 2008

Podcast - Επεισόδιο 7ο

Λιγότερο από μήνα μετά το τελευταίο επεισόδιο, επιστρέφω με καινούριο και ενισχυμένο (46 λεπτά), για να επανορθώσω!

Τρία π: Παρίσι - Ποδήλατο - Ποδόσφαιρο.

Σ' αυτό το επεισόδιο μιλάμε για Παρίσι, λίγα πράγματα, αφού τα περισσότερα τα έχω γράψει, για το London Freewheel, λίγο γκρινιάζω (πως να λείψει;), λίγο για μπάλα από Αγγλία επ' ευκαιρία της πρώτης μου παρακολούθησης αγώνα σε αγγλικό γήπεδο, λίγο για τηλεοπτικές σειρές, λίγο απ' όλα δηλαδή!


Ελπίζω να σας αρέσει!

5 comments:

Dream_Rider said...

Δεν είχα παρακολουθήσει τα προηγούμενα podcast σου. Είναι περίεργο όμως (όχι κακό!) όταν τα γράμματ σ' ένα blog αποκτούν φωνή και οι λέξεις χροιά...

Πολύ καλή ιδέα πιστεύω.

NdN said...

Μεγάλο είναι δεν το τελείωσα ακόμα! Αλλά θα επανέλθω με όλα μου τα σχόλια!

Καλό βράδυ.

Ταχυδρόμος! said...

Πλάκα κάνεις ότι δεν είχες παρακολοθήσει αγώνα; Όταν ήμουν στο Πορτσμουθ είχα την τύχη να κάνω παρέα με Σκοπελίτη Χαλκιά και είδα όλα τα παιχνίδια του Α' γύρου. Βέβαια τότε, ήταν πολύ χάλια η ομάδα..Pompey!

NdN said...

To άκουσα όλο το 46λεπτο.

Αυτό με τα καροτσάκια και τους γονείς που χρησιμοποιούν λεωφορείο το έχω παρατηρήσει και εγώ. Στην Θεσσαλονίκη δεν συμβαίνει γιατί λόγω μικρών αποστάσεων παίρνουν το αμάξι και κάπου βρίσκουν να παρκάρουν

Οσο για το ματς στην Τσέλσι τι να πω! Εχω πάει πολλές φορές στο γήπεδο και μου αρέσει πολύ.

Καλό το podcast για ακόμα μία φορά και ωραία και τα τραγούδια που το συνόδευαν. Το άκουσα όταν έτρωγα, σαν εκπομπή ραδιοφώνου. Ωραίος Γκρινιάρη!

Γκρινιάρης said...

Dream rider είναι κάτι διαφορετικό και ελπίζω να σου άρεσε!

Ταχυδρόμος εγώ με ποιον να κάνω παρέα; Με τον Terry, τον Lambard ή τον Deco; Έπρεπε να πάρουν τον Σαμαρά! Χαχα! Πάντως σίγουρα θα ξαναπάω, μου άρεσε!

Ndn χαίρομαι που σου άρεσε!