Sunday 12 October 2008

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Ω ναι!

Τι κι αν ο καιρός έχει βαλθεί να μας τρελάνει, και έχουμε ντάλα ήλιο, πεντακάθαρο γαλανό ουρανό να μη χορταίνει το μάτι σου και 20 ωραιότατους βαθμούς; Η αγορά κινείται ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων! Δεν περιμένουν καν να περάσει το Halloween, στη μία βιτρίνα βλέπεις κολοκύθες και στη δίπλα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στολίδια! Κι αν δεν το πιστεύετε, ιδού η απόδειξη.

11/10/2008, Oxford street, βιτρίνα εμπορικού καταστήματος.

Ξεπεράστε το ανάποδο του δέντρου και εστιάστε στο ότι πριν λίγο μπήκαμε στον Οκτώβριο!

Κι αυτό δεν είναι τίποτα, πάνε μέρες που είδα ένα κατάστημα να διαφημίζει λαμπιόνια και γιρλάντες ενώ και η Σοφία πριν κανένα εικοσαήμερο πέτυχε Άγιους Βασίληδες στο super market! Αλλά για να αρχίζουν και η βιτρίνες της Oxford street να ντύνονται από τώρα Χριστουγεννιάτικα, σημαίνει πως προχωράμε ολοταχώς προς τις γιορτές!

Άντε παιδιά, λογικά όπου να' ναι θα ανάψουμε και τα γιορτινά φώτα στην Oxford street και τη Regent street και πριν το καταλάβουμε θα αρχίσουν οι εκπτώσεις τις Boxing Day!

18 comments:

Laplace said...

καλημερα,καλη κυριακη
ΞΕΝΕΡΩΜΑ να στολιζουν απο τοσο νωρις..

JoaN said...

Εκνευριστικό να στολίζουν τόσο νωρίς. Μου ρθε στο νου μια διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών που από τέλη ΑΠριλίου έλεγε "Δεν είναι νωρίς, το καλοκαίρι είναι μεγάλο".

Ο καιρός δεν είναι πια ίδιος όπως τον είχαμε συνηθίσει κάθε εποχή.
Τώρα το ανάποδο δέντρο στην βιτρίνα...

Αρχίζω να μπερδεύομαι.

DaNaH said...

Φαίνεται και εμείς εδώ έχουμε επηρεαστεί από τις τάσεις εκεί. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι πριν δύο μέρες κατεβήκαμε στο κέντρο και στην Μητροπόλεως κοντά στην Αριστοτέλους είχε εγκαίνια ένα μαγαζί με χριστουγεννιάτικα στολίδια!

ΟΚ βέβαια είναι το μόνο που έχω δει, δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα εποχιακά. Απλά αυτό ήταν μαγαζί με διάφορα διακοσμητικά, μόνο που επέλεξαν τα περισσότερα να είναι χριστουγεννιάτικα!

Άντε, Γκρινιάρη, και καλό Πάσχα! :P

Toni said...

Kalh kiriaki re!
Einai alitheia oti sthn Agglia o kosmos agorasoun ta xristougena dora ton Octombriou? Giati logika einai pio ftina? Stin Ispania omws oi perissoteri kosmos perimenoume mexri k sto 24 Dekembriou mesanixta! Shame! jajajja

Anonymous said...

Άντε, σύντομα θα λέμε καλό καλοκαίρι πάλι!

~~A~~ said...

Ω έλατο,ω έλατο...

Καλημέρα!!!

Anonymous said...

αντε καλα χριστουγεννα! παλι τα αναποδα δεντρα ειναι τάση φετος; ξενερωμα!
εγω αλλη απορια εχω για φετος. το κονσεπτ του στολισμου του λονδινου γενικοτερα. ελπίζω να μην το ξεκινησουν κι αυτον τοσο νωρις!

Σοφία said...

Ο στολισμός της πόλης αργεί ακόμα (αρχές Νοεμβρίου) αλλά τα μαγαζιά βιάζονται. Εγώ έχω να πάω στην Oxford Street από τον Ιούλιο και προβλέπω να μην πηγαίνω στο εγγύς μέλλον, γιατί δεν αντέχω να δω χριστουγεννιάτικα δέντρα από τώρα (ακόμα κι αν είναι ανάποδα)!

@ Sokolovich: Μερικοί όντως αγοράζουν χριστουγεννιάτικα δώρα τον Οκτώβριο, όχι γιατί είναι πιο φτηνά, αλλά γιατί είναι προνοητικοί :-p

ZlatkoGR said...

Woooohoooo! (Πολύ γουστάρω που είμαι ο μόνος που χαίρομαι!)

Πάντως αυτά τα ανάποδα εμένα πολύ με τσατίζουν!

Anonymous said...

Αν κατάλαβα καλά, εκτός από ταξίδι στο Λονδίνο, αύριο θα κάνω και ταξίδι στο χρόνο! Αυτά είναι!

phlou...flis said...

Οι εγγλέζοι πάντα 'ηταν περίεργοι και ήθελαν να είναι διαφορετικοί. Νομίζω;

fvasileiou said...

Τώρα με πιάνεις εντελώς απροετοίμαστο! Για να καταλάβεις: Κυκλοφορώ μονίμως με βερμούδες, εκτός αν είναι εντελώς, μα εντελώς, απαραίτητο να φορέσω μακρύ παντελόνι. Φαντάζομαι ότι σε κάποιους φαίνεται φυσιολογικό, αλλά επειδή είναι ο πρώτος μου χειμώνας στην Κύπρο, όλα αυτά είναι εντελώς καινούργια για μένα: Κάπου στολίζουν για τα Χριστούγεννα κι εγώ ντύνομαι όπως τον Αύγουστο!!! Κοίτα να δεις τι γίνεται...

Γκρινιάρης said...

Καλησπέρα κι ευχαριστώ για τα σχόλια!

Laplace78 εντάξει, όταν ξεπεράσεις την πρώτη έκπληξη μετά σ' αρέσει! Εμένα τουλάχσιτον!

Joan δεν είναι νωρίς, τα Χριστούγεννα είναι μεγάλα! Εντάξει, το ανάποδο δέντρο είναι... άποψη, ξέρω 'γω;

DaNaH δεν πειράζει μωρέ. Εξ' άλλου η καλύτερη περίοδος των γιορτών είναι η προεόρτια. Το έχουμε πιάσει το νόημα εδώ!

Sokolovich και στην Ελλάδα μέχρι τελευταία στιγμή περιμένουμε! Εδώ όντως είναι πιο προνοητικοί!

Unclescrooge λες;

~~Α~~ έεεετσι!

Lifewhispers νομίζω τις τελευταίες χρονιές ήταν από ταινίες του Disney, φέτος δεν ξέρω τι theme θα έχουν. Έχουμε καιρό ακόμα πάντως. Stay tuned!

Σοφία κι εγώ είχα να πάω καιρό. Φαντάσου πως τώρα είδα πως έχουν γκρεμίσει ένα ολόκληρο τετράγωνο εκεί στην αρχή, μετά τα Primark!

Zlatkogr μαζί σου κι εγώ! Καλά Χριστούγεννα!

Φώτη έτσι είναι, άλλοι βερμούδες κι άλλοι Χριστουγεννιάτικα δέντρα! Πάντως κι εμείς από θέμα καιρού, μια χαρά είμαστε!

Anonymous said...

Τόσο νωρίς??? Και άντε το αντέχω το τόσο νωρίς, το αντέχω το ανάποδο, αυτή τη μαυρίλα όμως δεν την αντέχω με τίποτα!! Χάθηκε ένα κλασσικό πράσινο, άντε ένα άσπρο??? Καλημέρα

jojo said...

τα ανάποδα δέντρα, είχαν πέρσυ γεμίσει τις βιτρίνες της Θεσσαλονίκης ως ντεκόρ... Τώρα τα ανακάλυψαν στο Λονδίνο? Δεν το πιστεύω οτι είμαστε πρωτοπόροι!!!

εγώ φέτος λέω να το κρεμάσω ανάποδα απο το ταβάνι για να μην φτάνει η μικρή τα στολίδια! ;-)

Σοφία said...

Jojo, τα ανάποδα δέντρα τα είχαν στο Λονδίνο από πέρσυ. Μάλλον εσείς αντιγράφετε εμάς, καθότι τα Χριστούγεννά μας αρχίζουν και πιο νωρίς :-p

fpboy said...

Δεν ξέρω πως το βλέπετε εσείς, αλλά εδώ ούτε πουλοβεράκι σε κατάστημα δεν σου πάει καρδιά να δοκιμάσεις με αυτό τον καιρό.

KitsosMitsos said...

Εδώ απέχουν περισσότερο αλλά πού θα πάει!!!