Monday 3 November 2008

Το G1 στην Αγγλία

Το πολυδιαφημιζόμενο κινητό της T-mobile G1 με την πλατφόρμα Android της Google έχει αρχίσει να λανσάρεται ήδη στα υποκαταστήματα της T-mobile στην Αγγλία.


Η συσκευή δίνεται δωρεάν σε 18μηνα συμβόλαια των 40 λιρών το μήνα με 800 λεπτά ομιλίας, απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστο internet.

3 comments:

Thanos said...

Βρίσκομαι σε δίλλημα. Να πάρω το μικρό laptopάκι με τη 10" οθόνη ή κάποιο smartphone; Οέο; Πάντως το Samsung Omnia με ψήνει πιο πολύ από το G1.

Γκρινιάρης said...

Βασικά το Samsung δεν το έχω πολυκοιτάξει, αλλά δε νομίζω ότι με πείθει, για διάφορα κολλήματα που έχουν τα Samsung, τουλάχιστον παλαιότερα μοντέλα. Πάντως netbook ή κινητό διαφέρουν αρκετά, οπότε σκέψου τι χρειάζεσαι. Το ένα παίρνει παίρνει τηλέφωνα και μπορείς να έχεις internet παντού (αν βάλεις data plan) στο άλλο τρέχεις προγράμματα και γενικά οτιδήποτε κάνει ένας υπολογιστής, αλλά δεν είναι τηλέφωνο! Δεν είναι συγκρίσιμα, εξαρτάται για τι χρήση το θες.
Πάντως αν είναι να μείνεις πάνω από 18 μήνες, τα συμβόλαια κινητών με data plans είναι αρκετά καλά και με μια καλή συσκευή τα βγάζουν τα λεφτά τους. Νομίζω.

Σοφία said...

Εγώ πάντως αγόρασα πρόσφατα καινούριο κινητό (σε χρώμα κόκκινο ο-ε-ο) και δεν το αλλάζω με κανένα G1 το οποίο είναι και κακάσχημο συν τοις άλλοις!