Saturday 8 March 2008

Καλό τριήμερο!

Άργησα λίγο, αλλά να σας ευχηθώ κι εγώ να έχετε ένα τέλειο τριήμερο, όπως το έχει σχεδιάσει και ονειρευτεί ο καθένας!

Αν φύγετε, προσοχή με το αμάξι, να γυρίσετε όλοι πίσω!

Εμένα έτσι κι αλλιώς οι απόκριες δε μπορώ να πω οτι με ξετρελαίνουν ιδιαίτερα (πλέον τουλάχιστον). Με φαντάζεσαι, γκρινιάρη άνθρωπο, στο δρόμο και γύρω μου να χορεύουν σάμπα; Ασ' το καλύτερα!

Εμείς εδώ στο Νησί, όχι τριήμερο δεν έχουμε, αλλά και το Σαββατοκύριακο ξινό θα μας βγει, βροχερό βροχερό (heavy rains και showers σου λέει). Εντάξει, έχουμε προσαρμοστεί τόσο καιρό, ξέρουμε να περνάμε καλά και με τέτοιες συνθήκες (δε γίνεται κι αλλιώς!), αλλά πρέπει να σας εξομολογηθώ πως ειδικά τώρα θα ήθελα να μας έκανε καλό καιρό, για να πάω στο πάρκο για ένα νηστίσιμο πικ νικ που είχα στο νου μου τόσο καιρό. Μια μέρα νωρίτερα βέβαια, γιατί τη Δευτέρα δεν παίζει να μας δώσουν day off επειδή στη χώρα μας είναι αργία! Θα ήταν λίγο παράλογο αίτημα, ομολογουμένως. Ούτε National Day δεν είναι να πεις...

Αλλά ούτε αυτό το πρόωρο πικ νικ δε θα κάνω, οπότε μάλλον θα το κάνω εντελώς εταιροχρονισμένα όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες!

Ελπίζω εσείς να είστε τυχεροί και να περάσετε τέλεια!


Η φωτογραφία είναι από το καρναβάλι του Notting Hill (κι αυτό εταιροχρονισμένο, Αύγουστο μήνα γίνεται). Αν θέλετε να διαβάσετε και να δείτε περισσότερα σας παραπέμπω σε παλαιότερο post.


ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, διακοσιοστό post αισίως!

15 comments:

~~A~~ said...

Καλά να περάσεις έστω και με βροχή!

Γκρινιάρης said...

Ευχαριστώ ~~Α~~! Κι εσύ, έστω και χωρίς βροχή! :) Καλό τριήμερο!

Anonymous said...

Είμαι σίγουρη πως κάτι όμορφο θα βρείς να κάνεις αυτό το σ/κ έστω και με βροχερό καιρό! Καλά να περάσεις.

PN said...

Καλά ρε Γκρινιάρη, η έκφραση "εμείς εδώ σε αυτό το ΝΗΣΙ" με τρέλανε. Δεν λέω νησί είναι η Μ.Βρετανία, αλλά έτσι όπως το είπες είναι σαν να έλεγες "εεεε και εμείς εδώ οι φουκαράδες στο ακριτικό Καστελόριζο κάπως θα βρούμε να περάσουμε τον καιρό μας στην ερημιά και την απομόνωση...". Είσαι γνήσιος γκρινιάρης τελικά!!!!! Μπράβο!!!!!!

Εεεε καλό μας τριήμερο λοιπόν. Εμείς εδώ στην παλιο-χερσόνησο της Ανατολικής Ευρώπης θα περάσουμε τέλεια και ηλιόλουστα.....(έτσι για να γκρινιάζεις περισσότερο)!!!!!!

Γκρινιάρης said...

Κι εσύ καλά να περάσεις lemonita!!!

Γκρινιάρης said...

Vk πας γυρεύοντας, και δε θέλω και πολύ! Χαχα!
Ε, Νησί τη λέμε "χαϊδευτικά" την Βρετανία. Για να αντιπαρερχόμαστε το μουντό καιρό κάποιες τέτοιες μέρες!
Καλό τριήμερο!

fvasileiou said...

Καλές Αποκριές!

Όσο για τον καιρό, είμαστε ομοιοπαθείς: Είπα να περάσω το τριήμερο στη γενέτειρα και, φυσικά, βρέχει. Όχι ότι με χαλάει...

Γκρινιάρης said...

Και η βροχή μέσα στο πρόγραμμα είναι Φώτη! Βέβαια εμείς προς το παρόν μόνο τους απειλητικούς της προπομπούς της βλέπουμε, αλλά ok.
Καλό τριήμερο να' χεις!

Σοφία said...

Συγχαρητήρια για το 200στό ποστ!

Γκρινιάρης said...

Να΄ σαι καλά Σοφία! Ευχαριστώ!

Anonymous said...

Κυριακη βραδυ γκρινιαρη, και εδω και δυο μερες ο καιρος μας εσχει δειξει οτι αυριο μας περιμενει μια πολυ ηλιολουση καθαρη δευτερα!! κριμα που σαβρεχει εκει, θα ηταν οντως μια παρα πολυ καλη ιδεα το πικνικ!
αντε βρε και στα χιλια!!!! :) :) :) :) :)
καλο ξημερωμα καλη σαρακοστη!

Γκρινιάρης said...

Μια χαρά σας βρίσκω lifewhispers! Να περάσεις τέλεια! Δεν πειράζει, το πικ νικ θα το κάνω άλλη φορά, όταν με το καλό ανοίξει ο καιρός!
Σ' ευχαριστώ πολύ!

Roadartist said...

ωραια φωτο!
σημερα γυρησα απο το 3ημερο..που λες..καλα ηταν..τωρα η προσαρμογη ειναι δυσκολη.. :)
Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Γκρινιάρης said...

Η προσαρμογή πάντα είναι δύσκολη σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά μην ανησυχείς, μέχρι να μπεις σε full ρυθμούς θα πάει Τετάρτη, ε, η Παρασκευή μετά είναι μόλις λίγες ώρες μακριά! :)
Καλή εβδομάδα!

KitsosMitsos said...

Μια χαρά γυρίσαμε όλοι, θέλω να πιστεύω βέβαια. Και ο καιρός μια χαρά ήτανε!
Άντε, στα επόμενα τριήμερα!!!