Monday 3 March 2008

Το Fight Club, ο Peter Nalitch και η κιθάρα του

Για όσους δεν ξέρετε, το Fight Club (εκτός από την πολύ καλή ταινία με τους Edward Norton και Brad Pitt) είναι μια καθημερινή εκπομπή στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm, στην οποία οι Τσαούσης και Βαϊμάκης σχολιάζουν με μεγάλη δόση χιούμορ, ειρωνίας και (αυτό)σαρκασμού τα μικρά και μεγάλα θέματα της επικαιρότητας, αθλητικής και μη.

Όσοι την ξέρετε, γνωρίζετε οτι κατά καιρούς έχουν διάφορες εμμονές, όπως με το "δικό μας κίτρινο τυρί", τον Τσακ Νόρρις και άλλα ωραία.

Τελευταία έπαιξαν πολύ ένα τραγούδι το οποίο είχε βάλει ο Freddos του Sport24 στη σελίδα του. Το Gitar του Peter Nalitch. Μάλιστα το τραγούδι ταίριαξε τόσο πολύ με το ύφος της εκπομπής (!) που αντικατέστησε το "Ραμαγια" στο νέο σήμα της εκπομπής.

Για όσους λοιπόν δεν είχαν την τύχη να ακούσουν αυτό το εκπληκτικό άσμα, θαυμάστε και υποκλιθείτε!!!


Να πω για τους εμπνευσμένους στίχους; Την εξωτική μουσική; Ή την εντυπωσιακή χορογραφία; Respect!

Όχι, πείτε μου, δε θα σάρωνε στη Eurovision ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ; Χαχα!

Καλό βράδυ!

10 comments:

Σοφία said...

Έχεις μια μανία με την Eurovision ή μου φαίνεται;

Γκρινιάρης said...

Όχι βρε, ίσα ίσα το μόνο διαγωνισμό που είδα ήταν αυτό που συμμετείχαν και κέρδισαν οι Φινλανδοί!!! Απλά είπα να το συσχετίσω με το προηγούμενο post.

Το τραγουδάκι πως σου φάνηκε; :)

Σοφία said...

Πολύ καλύτερο από εκείνο το σαχλό του Άγγλου που είχες βάλει στο προηγούμενο ποστ!! Όπως και να το κάνουμε, οι Ρώσοι έχουν μια άλλη ποιότητα :-p

Γκρινιάρης said...

Χαίρομαι που συμφωνούμε! :) Καλό βράδυ!

moukelis said...

Eurovision δεν παρακολουθώ καθόλου,τη συγκεκριμένη εκπομπή επίσης,αλλά το τραγουδάκι το γνωρίζω από μια συλλογή χουμοριστικών βιντεακίων σε ένα blog.Πολύ γέλιο...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Επιτέλους βρήκαμε άντρα για ντουέτο για την Καλομοίρα!

Γκρινιάρης said...

Moukelis έχει πολύ πλάκα, αλλά εγώ ακόμα τραγουδάω Come to my buduar!!!

_ST_ εκρηκτικό δίδυμο!

DRN 06 said...

Πολύ γέλιο το Fight Club. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν σατιρίζουν τη σοβαροφάνεια το ελληνικού αθλητικού μικρόκοσμου (που εκφράζεται με γραφικότητες του στυλ: είχαν το νου τους στη Τσέλσι, επαγγελματική νίκη κ.α.)

Το τραγούδι τέλειο. Ανυπομονώ να το ανακαλύψει το Star...

Γκρινιάρης said...

Ναι, δίνουν ρέστα σε τέτοιες σοβαροφάνειες και γραφικότητες! Λες το τραγούδι να γίνει hit; Ποτέ δεν ξέρεις! Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να το βάλω στο κινητό! Χαχα!

Anonymous said...

o peter nalitch einai 8eos !!!!!!!!
mporei na ton ema8a apo Eurovision alla ine telios !!Filakia koukle!!
(ton peter enoo)))