Friday, 23 March 2012

Status update

Κι ότι νομίζατε οτι το blog αυτό έκλεισε για τα καλά, να σου ένα status update, ένα ping, ένα poke, όπως θέλετε πείτε το να σας θυμίσω οτι είμαι ακόμα εδώ.
¨Εχω πάψει να παρακολουθώ και να συμμετέχω στην blogoσφαιρα καιρό τώρα. Δεν εννοώ συστηματικά. Εννοώ καθόλου. Μόνο ό,τι πέσει στα χέρια μου μέσω twitter, αραιά και που. Μάλλον αυτή η δραστηριότητα στην οποία επιδιδόμουν παθιασμένα πριν κάποια χρόνια (χρόνια ε;) μου φαίνεται πιο κουραστική. Είμαι σίγουρος οτι έχει πολύ ενδιαφέρον ο χώρος και μακάρι να είχα την όρεξη να συνεχίζω να τον εξερευνώ. Κέρδισα και έμαθα αρκετά μέσα από αυτόν και ποιος ξέρει, ίσως το ξαναπιάσω πιο ζεστά κάποια στιγμή.
Το blogging έδωσε προσωρινά τη θέση του στο microblogging, βλέπε twitter, foursquare, αλλά κι αυτό νωθρό, ένα tweet στη χάξη και στη φέξη. Τουλάχιστον μπαίνω και χαζεύω τι γίνεται εκεί έξω πιο συχνά. Let's face it, πιο εύκολο, πιο βολικό, λιγότερο χρονοβόρο. Εξίσου ψυχοθεραπευτικό; Σε καμία περίπτωση. Εκεί το blogging είναι που παίζει χωρίς αντίπαλο. Γι' αυτό και μόνο αξίζει κατά καιρούς να επιστρέφω, να γράφω αυτά που θέλω, να παίρνω τη δόση μου και να εξαφανίζομαι. Αυτό είναι το blogging για μένα.
Λοιπόν, update. Είμαι πλέον στην Αθήνα - μόλις χτες άλλαξα τα settings στο profile, πρέπει να αλλάξω και την εικόνα στο header του blog. Ζω την καθημερινότητα της πρωτεύουσας, ότι κι αν σημαίνει αυτό, και προσπαθώ να πιάσω τον ρυθμό που είχα πριν χρόνια! Φαίνεται πως έλειψα πολύ τελικά. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι, δεν είναι και λίγο το διάστημα και καθόλου λίγες οι αλλαγές, στην πόλη και στη ζωή μας γενικότερα. Νιώθω οτι γνωρίζω μια καινούρια πόλη από την αρχή. Το έχω ξαναδεί το έργο και μου αρέσει!
Αυτά τα ολίγα. Είπαμε, ένα status update, ένα καλή χρονιά (3,5 μήνες μετά) κι ένα εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα ήθελα να πω!
Να είστε καλά!

6 comments:

DaNaH said...

Γειά σου Γκρινιάρη! Ώστε αποτελεί παρελθόν το νησί πια, ε; Ελπίζω να εγκληματιστείς εύκολα πίσω στην Αθήνα! Όσο για το blogging πιστεύω ότι οι περισσότεροι έχουμε λίγο-πολύ αραιώσει τις αναρτήσεις μας. Είναι ωραίο όμως έστω και αραιά να μαθαίνουμε νέα των ανθρώπων που διαβάζουμε για χρόνια! Να'σαι καλά! :)

Stefanos Max said...

Καλως ηρθες παλι πισω στην Αθηνα και τη μπλογκοσφαιρα!

Γκρινιάρης said...

Γεια σου DaNaH! Ναι, παρελθόν το νησί. Ήδη το νοσταλγώ, ζώντας την καθημερινότητα της Αθήνας!

Στέφανε να 'σαι καλά.

KitsosMitsos said...

Θα τα ξαναπούμε. Ή μάλλον, θα τα ξαναλέμε ;-)

Σοφία said...

Βρε βρε βρε σαν τα χιόνια :-) Κι εγώ έκανα διακοπή από το μπλόγκιν, αλλά επέστρεψα πάλι. Τίποτα άλλο δεν συγκρίνεται, τελεία-παύλα.

Δανάη, μην μασάς, θα ξαναρχίσουμε να γράφουμε και να σχολιάζουμε. Στο χέρι μας είναι να αναβιώσουν οι παλιές καλές εποχές (ή να έρθουν καλύτερες στο μέλλον).

Γκρινιάρη, σε καταλαβαίνω για την επιστροφή στην Αθήνα. Κι εγώ έλλειψα από το Λονδίνο 8 μήνες και όταν επέστρεψα μου φάνηκε "κάπως". Τώρα μου φαίνεται ότι δεν έφυγα ποτέ χαχα

Καλή χρονιά, πολλά φιλιά!

fpboy said...

Welcome ! welcome ! Ελπίζω να σου αρέσει και να βρεις γρήγορα τα πατήματα σου στην πόλη !