Wednesday 14 January 2009

Θα αποδειχτεί ξανά "προφητικό" το 24;

Στη 2η σεζόν της σειράς 24, που γυρίστηκε το 2002, είδαμε έναν μαύρο Πρόεδρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και 6 χρόνια αργότερα το είδαμε να γίνεται πραγματικότητα, και μάλιστα πανηγυρικά. Μετά την εκλογή του Obama μνημόνευσαν αρκετοί τον President Palmer της σειράς.

Στην 7η σεζόν που άρχισε να προβάλλεται πριν λίγες μέρες είδαμε μια γυναίκα Πρόεδρο στο οβάλ γραφείο, και για πρώτη φορά, εγώ τουλάχιστον, άκουσα τη φράση "First Gentleman".

Λέτε η σειρά να αποδειχτεί "προφητική";

12 comments:

Matrix said...

άρχισε το 7?
ωραία...
Κάτι έλεγαν και για ταινία.

Ένας fan :)

fvasileiou said...

7???
Πω-πω, έχω μείνει στο 4 (και μου αρέσει αυτή η σειρά γμτ).

DaNaH said...

@ Matrix, ναι έχει αρχίσει και έχουν ήδη προβληθεί τα 4 πρώτα επεισόδια! Η ταινία έχει καιρό που έχει βγει και συγκεκριμένα ήταν τηλεταινία που ενώνει την 6η με την 7η σεζόν. Θα ήταν καλό να δεις την τηλεταινία πριν αρχίσεις να βλέπεις τα επεισόδια γιατί υπάρχουν πράγματα που αναφέρονται που ίσως να μην καταλάβεις αν δεν την έχεις δει.

@ fvasileiou, 4???? Μα 4???? Γρήγορα εντατικά μαθήματα να καλύψεις τα κενά σου!

@ Γκρινιάρη, είχα διαβάσει κάποια συνέντευξη του Kiefer ή κάποιου από τους σεναριογράφους και είχαν πει ότι τα επεισόδια γυρίστηκαν πολύ πριν την εκλογή του Ομπάμα. Το ότι έβαλαν γυναίκα Πρόεδρο ήταν εξίσου "διαφορετικό" όσο και η εκλογή του Ομπάμα, του πρώτου μαύρου Προέδρου. "Προφητικό" όπως είπες και εσύ. Ποτέ δεν ξέρεις! Πάντως έχουμε τουλάχιστον 4 χρόνια μπροστά μας μέχρι να το δούμε κι αυτό! ;)

DaNaH said...

Ξέχασα να σε ρωτήσω: πώς σου φαίνονται τα επεισόδια so far? Τα είδες και τα 4;

Εγώ μπορώ να πω ότι μου θύμισε το παλιό καλό 24. :)

Aspa said...

Δεν ξέρω αν η σειρά θα αποδειχθεί προφητική, πάντως πολύ μου άρεσε το "First Gentleman"! Θα μπορούσε να είναι ο Κλίντον αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά σε αυτές της εκλογές. Και πρώην πρόεδρος και "First Gentleman"!

Γκρινιάρης said...

Matrix άρχισε, άρχισε. Jack is back!

Φώτη έχεις πολύ έδαφος να καλύψεις!

DaNaH καλό φαίνεται, αν και μετά από 6 σεζόν μπορείς εύκολα να προβλέψεις διάφορα. Ωστόσο καλογυρισμένη δράση είναι πάντα καλοδεχούμενη!

Aspa ίσως να το δούμε κι αυτό σύντομα!

Crazy Tourists said...

Ω ναι! Jack is Back! Πολυ πιθανό όντως ο πρόεδρος του λεκέ να είναι κι ο First Gentleman!
Την καλημέρα μου!
CrazyTourist1

Ταχυδρόμος! said...

Μα, παραλίγο να γίνει..

Σοφία said...

Καλά, δεν θα το πιστέψεις, αλλά σήμερα το απόγευμα είχα βγει για καφέ με μια φίλη μου και είχαμε ακριβώς αυτή την κουβέντα!!! Spooky.

mahler76 said...

Περισσότερο προφητική βλέπω την 4η σεζόν του Heroes όπου ο Μαύρος Πρόεδρος εξαπολύει κυνήγι κατά των όσων έχουν ιδιαίτερες ικανότητες μετά από την πουστιά του Nethan Petreli.

mahler76 said...

a, και καλημέρα κιόλας.

Γκρινιάρης said...

Crazy Tourist για να δούμε...

Ταχυδρόμε, αν είχε γίνει όμως αυτό, δε θα είχε γίνει το άλλο, με τον μαύρο πρόεδρο! :)

Σοφία κι εσύ fan του Jack; Δε στο 'χα! Χαχα!

Mahler76 εσύ το προχώρησες πολύ! Καλησπέρα!